POROVAARAN SÄHKÖMOOTTORIKELKKASAFARIT YKSITYISELLÄ RESORTILLAMME ROVANIEMELLÄ

AINUTLAATUISIA SÄHKÖKELKKAELÄMYKSIÄ

Porovaara tarjoaa unohtumattomia sähkömoottorikelkkasafareita yksityisessä resortissame, joka sijaitsee n. 20 km päässä Rovaniemen keskustasta. Meillä on kahta eri pituista päiväsafaria: 2,5 tunnin elämys ja pidempi 3,5 tunnin safari.

VARAA 2,5 H SAFARI 

VARAA 3,5 H SAFARI

 YHDISTÄ REVONTULIEN METSÄSTYS SÄHKÖKELKKAILUUN

Yksityinen Porovaara Hill resortimme tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää ekologinen sähkömoottorikelkkailu taianomaisten revontulien metsästykseen. Lisäksi saat tavata poromme porotilallamme ja ruokkia niitä.

VARAA TÄSTÄ

IHAILE PORONVASOJEN ENSIASKELEITA ALKUKESÄSTÄ

Toukokuun lopusta lähtien porovasat syntyvät, ja ne alkavat heti oppia emoiltaan henkiinjäämistä. Nyt voit ihailla kuinka poronvasat näkevät päivänvalon ensimmäistä kertaa ja ottavat ensiaskeleitaan. Tämä elämys on tarjolla Porovaaralla, joka sijaitsee vain 20 km Rovaniemen keskustasta. Voit tehdä parin tunnin päiväretken tai viettää yöttömän yön seuraten poroja, ja majoittuen perinteisellä poromiesten laavulla.

LISÄTIETOA

VIETÄ YÖ LUONNOSSA KUTEN POROMIES

Tervetuloa unohtumattomaan seikkailuun Lapin ainutlaatuiseen luontoon. Tarjoamme mahdollisuuden kokea Rovaniemellä aitoa Lappia, kun yövyt poroaitojen vieressä laavulla tähtitaivaan ja revontulien alla.

LISÄTIETOA

YKSITYINEN POROVAARA VAIN 20 MIN ROVANIEMEN KESKUSTASTA

Porovaara on lähes 100 hehtaarin yksityinen luontoalueemme n. 20 km Rovaniemen keskustasta etelään. Välittömästi Porovaaran itäpuolelta löytyy valtion omistama kymmenien neliökilometrien suuruinen erämaa-alue. Porovaara tarjoaa ainutlaatuisen lappilaiset puitteet sähkömoottorikelkkasafareille ja muille luontoelämyksille.

LISÄTIETOA POROVAARASTA

MIKSI SÄHKÖMOOTTORIKELKAT?

Ympäristöystävälliset safarimme ajetaan BRP Lynx Electric sähkömoottorikelkoilla. Ne tarjoavat ainutlaatuisen ajokokemuksen Lapin luonnossa: vähemmän melua, CO2-päästöjä ja saasteita sekä ilman bensankatkua. Moottorikelkamme käyttävät vihreää sähköä, joka on tuotettu tuuli- ja vesivoimalla. Tervetuloa moottorikelkkailun uuteen aikakauteen!

KOE MYÖS POROELÄMYKSET

Perheyrityksemme tarjoaa myös Santa Claus Reindeer Oy:n kautta, ikimuistoisia porosafareita Porovaaralla.

LISÄÄ POROSAFAREISTA

POROVAARA HILL
ROVANIEMI, LAPPI

20 min ajomatka Rovaniemen keskustasta
25 min ajomatka Rovaniemen lentokentältä
25 min ajomatka Napapiirin Joulupukin Pajakylästä